dilluns, 2 de juny del 2008

50è Aniversari de la UCS (Unió de Colles Sardanistes (de Catalunya))

El passat Diumenge dia 1 de Juny es va celebrar l'acte central dels 50 anys de la UCS a Montserrat, amb un èxit total de participació, amb més de 70 colles sardanistes vingudes d'arreu de Catalunya (també de Catalunya Nord) i 4 sardanes de lluïment en 2 espais diferents.
Encara que el temps no va companyar gaire, es van poder realitzar gairebé tots els actes previstos.
El grup sardanista Riallera de Vic va portar una representació amb més de 80 persones, tot contant la participació de les 3 colles: La Riallera, La Montseny i l'Arquiris, i els acompnyants que van voler assistir-hi. D'entre el grup cal destacar que ens va acompanyar en Fèlix, que viu a Bao, a la Catalunya Nord, que no va perdre l'oportunitat per visitar la Santa Cova i La Moreneta.
La representació del nostre programa, el Tirades.7 hi vam assistir l'Imma, en Marc i en Lluís, que era l'encarregat de tirar les fotos.
També s'ha de destacar, com a punt negatiu, que va coincidir aquest acte amb el mític Aplec de Calella. Serà que no hi ha dies per fer-ho separat!!

Per cert, si vas assistir a l'Aplec de Calella i ens vols fer arribar fotos o algun comentari ens ho pots enviar al correu del programa.
Us adjuntem la notícia amb algunes fotos.


Vista general del lloc de l'acte

La Colla Arquiris en plena actuació

La Colla Montseny

La Colla Riallera amb en Jordi i en Fèlix com a espectadors

Foto del grup dansaire Riallera